UNA MILLOR CONVIVÈNCIA

UNA MILLOR CONVIVÈNCIA
UNA MILLOR CONVIVÈNCIA

L’últim trimestre de l’any passat, es va aprovar la nova contracta de neteja de la ciutat de cara als propers anys.

Aquesta contracta hauria de resoldre un dels problemes que una bona part de la ciutadania defineix com un dels principals de la ciutat: la manca de neteja a certs indrets plens de brutícia i, sobretot, les caques de gos. Tu també penses igual? En les meves trobades amb els veïns i veïnes, constato les queixes per la brutícia que es deixa al voltant dels contenidors i per trobar-te, fora dels pipi-cans, les caques que alguns propietaris d’animals deixen sense replegar a les voreres.

Per això nosaltres, des del d’ERC del Prat, proposem reforçar mitjans i recursos per mantenir els voltants de les illes de reciclatge nets, augmentar el número de vehicles dedicats a la neteja de caques i orins de gossos i una anàlisi d’ADN de les caques de gos per identificar els responsables. La identificació per ADN seria un servei nou, innovador i, l’equip de govern ens diu que car; però molt més car surt tenir contractada una empresa de neteja que no satisfà les necessitats de la ciutadania com està passant en l’actualitat, veritat? I això que és la contracta de cost econòmic més elevat de tot el pressupost municipal.

I com no pot ser d’una altra manera, la ciutadania hem de ficar el nostre gra de sorra perquè aquesta xacra que pertorba la nostra convivència vagi desapareixent. Volem gaudir d’un Prat on els nostres infants puguin jugar als parcs infantil sense patir per la brutícia generada per uns pocs que no tenen en prou consideració als seus veïns i veïnes.